Ons team!

Denise

Denise is onze topper aan de voorkant. Super attente en vriendelijke gastvrouw. Ze zorgt er voor dat alles achter de balie en in het restaurant perfect op orde is. Wandelende geheugensteun voor alles wat we niet vergeten moeten, heeft ons al vaak gered! Neemt als een pro de telefoon aan, alleen geen Engels tegen haar praten! 😉

Thijs

Thijs is onze man aan de voorkant, en je zult hem met z’n lengte van 2m5 niet snel over het hoofd zien. Super vriendelijk en behulpzaam gaat hij onverstoorbaar z’n gang. Het liefst is hij in de keuken bezig, maar ook de bediening vindt hij leuk. Hij houdt erg van voetbal en koken. Je kunt in het restaurant regelmatig taart eten die Thijs gemaakt heeft!

Zjanna

Onze Armeense keukenprinses. Sinds de opening is ze vast onderdeel van ons topteam. Zjanna kookt bij ons regelmatig Armeense specialiteiten, en ook de zoete Gata’s en Tchubules zijn van haar hand. Tot in de puntjes verzorgd komt Zjanna aan om te gaan werken. Ze is dol op dansen, zingen en feest!

Rana

De meest recente aanwinst in ons team. Rana komt oorspronkelijk uit Syrie. Behalve dat ze hartstikke lekker kan koken is ze ook nog erg creatief. Ze is op dit moment bezig prachtige schilderingen te maken op de pilaren in het restaurant.

Jeroen

Een van onze fantastische vrijwillige chauffeurs.
En de man van…… 😉 Jeroen is altijd opgewekt en vrolijk, en een hele harde werker bovendien. Naast zijn werk als taxichauffeur en centralist staat hij altijd klaar om onze maaltijden te bezorgen. Geen moeite is hem te veel, zolang we hem maar koffie blijven schenken!