Ons team!

Denise

Denise is onze topper aan de voorkant. Super attente en vriendelijke gastvrouw. Ze zorgt er voor dat alles achter de balie en in het restaurant perfect op orde is. Wandelende geheugensteun voor alles wat we niet vergeten moeten, heeft ons al vaak gered! Neemt als een pro de telefoon aan, alleen geen Engels tegen haar praten! 😉

Thijs

Thijs is naast Feiko op dit moment onze enige man aan de voorkant, en je zult hem met z’n lengte van 2m5 niet snel over het hoofd zien. Super vriendelijk en behulpzaam gaat hij onverstoorbaar z’n gang. Het liefst is hij in de keuken bezig, maar ook de bediening vindt hij leuk. Hij houdt erg van voetbal en koken. Je kunt in het restaurant regelmatig taart eten die Thijs gemaakt heeft!

Zjanna

Onze Armeense keukenprinses. Sinds de opening is ze vast onderdeel van ons topteam. Zjanna kookt bij ons regelmatig Armeense specialiteiten, en ook de zoete Gata’s en Tchubules zijn van haar hand. Tot in de puntjes verzorgd komt Zjanna aan om te gaan werken. Ze is dol op dansen, zingen en feest!

Precious

Oorspronkelijk afkomstig uit Nigeria droomt Precious van een eigen zaak met eten, drinken en feest. Aan haar kookkunsten en levenslust zal het zeker niet liggen, en we doen er zo veel mogelijk aan om haar te helpen haar droom waar te kunnen maken. Ze kookt wekelijks allerlei lekkere gerechten we hopen haar binnenkort nog meer de vrije hand te kunnen geven!

Rachel

Ook Rachel kan heerlijk koken en experimenteert graag met nieuwe gerechten en ingrediënten. De Surinaamse specialiteiten zijn vaak van haar hand. Ze is een super betrokken en toegewijde medewerkster met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We kunnen haar zeker verder helpen haar dromen om kok te worden waar te maken. En als je belt om te bestellen zou het zomaar kunnen zijn dat je haar aan de telefoon krijgt!

Rana

De meest recente aanwinst in ons team. Rana komt oorspronkelijk uit Syrie. Behalve dat ze hartstikke lekker kan koken is ze ook nog erg creatief. Ze is op dit moment bezig prachtige schilderingen te maken op de pilaren in het restaurant.

Sanne

Top stagiaire! Kwam aan het begin van het schooljaar als matig gemotiveerde leerling facilitair binnen, maakte een enorme groei door en haalde met vlag en wimpel haar diploma bij ons! We zijn hartstikke trots op haar en wat ze bereikt heeft, en vinden het een eer dat ze na haar tijd bij ons besloten heeft dat ze een vervolgopleiding in de horeca gaat doen. Het ga je goed Sanne!

Jeroen

Een van onze fantastische vrijwillige chauffeurs.
En de man van…… 😉 Jeroen is altijd opgewekt en vrolijk, en een hele harde werker bovendien. Naast zijn werk als taxichauffeur en centralist staat hij altijd klaar om onze maaltijden te bezorgen. Geen moeite is hem te veel, zolang we hem maar koffie blijven schenken!

Steven

Nog een van onze geweldige vrijwillige chauffeurs.
Maakt altijd prachtige routeplanningen voor het bezorgen en probeert steeds de snelste bezorgtijd neer te zetten. Student die dit er gewoon bij doet omdat het kan. Topper!

Erika

Ook wiskunde docente Erika kwam in het begin van de Corona tijd zich vrijwillig bij ons melden met de vraag of ze iets kon doen. Wat ontzettend fijn! Ze heeft de afgelopen maanden vele maaltijden rondgebracht. Helaas gaat ze ons nu verlaten want ze gaat verhuizen, en….. er is een kleintje onderweg! We wensen Erika een hele fijne toekomst in Friesland, en héél veel dank voor je geweldige hulp in deze bijzondere tijden.

Heleen – bedrijfsleider

Heleen begon op haar 20ste in de bediening als bijbaantje naast haar studie. De horeca bleek haar op het lijf geschreven en al snel werd de studie psychologie ingeruild voor de koksopleiding. In 1995 koopt ze haar eerste eetcafé en sindsdien is ze enthousiast ondernemer. In de afgelopen 25 jaar heeft ze diverse ondernemingen gestart en verkocht, afwisselend in de horeca en in de coaching en begeleiding. 
Naast haar werk in de Duindoorn gepassioneerd bezig met e-coach startup”Gezinfluencer”, een online platform voor samengestelde gezinnen. Heleen houdt van koken, computers en creatieve dingen.

Feiko – bedrijfsleider

Feiko staat sinds zijn 15dein de keuken en is een gepassioneerde en zeer ervaren kok en horecaman. Hij stond de afgelopen 45 jaar in binnen en buitenland in heel veel verschillende keukens. Van sterrenzaak tot cruiseschip en van patisserie tot Thais, de keuken heeft weinig geheimen meer voor hem. Feiko houdt erg van dieren en muziek.