First Dates groot succes!

Geplaatst op: 13 apr 2023

Vanuit Wijkbedrijf Selwerd en WIJS Groningen is op donderdagavond 6 april een first-date avond georganiseerd. Rond kwart voor 6 kwamen de eerste mensen binnen die zich hadden opgegeven. In de ontvangsthal van Wijkrestaurant De Duindoorn worden ze vriendelijk ontvangen door een student van WIJS.

De bewoners van Selwerd en omstreken krijgen een eerste drankje bij de bar en worden rond 6 uur naar de tafel gebracht. Vanaf dat moment start de avond en krijgen ze een 3-gangen menu voorgeschoteld.


De avond loopt voorspoedig en na elke gang mogen de bewoners van tafel wisselen om met zo veel mogelijk mensen in contact te komen. Op tafel lagen kaartjes met vragen die ze aan elkaar konden stellen, maar meerdere bewoners gaven aan dit niet nodig te hebben.

De bewoners vonden het zo gezellig met elkaar dat ze aan het einde van de avond samen zijn gaan zitten om af te sluiten. Het is een avond geworden vol met gezelligheid, nieuwe ontmoetingen en verbindingen!