Medewerker van de maand: Fatima!

Geplaatst op: 03 apr 2023

Fatima woont al 19 jaar in de wijk Selwerd en heeft 4 kinderen, 3 meisjes en een jongen. Door het koken voor haar gezin heeft ze passie hiervoor ontwikkeld. Haar hobby’s naast het koken zijn dansen en basketbal.

Fatima loopt een jaar stage bij Wijkrestaurant De Duindoorn. Ze doet een tweejarige mbo- opleiding “Service Medewerker Breed” BBL-deeltijd bij het Noorderpoort. Ze vindt het leuk om mensen te helpen, of dit nu in de horeca of thuiszorg is.

Ze voert veel verschillende werkzaamheden uit. Zo staat Fatima achter de kassa, bedient bezoekers, maakt schoon en helpt bij het koken en bakken. Vooral koken vindt ze leuk en inmiddels kan ze dan ook verschillende gerechten met rijst, spaghetti en aardappelpuree bereiden. Bij De Duindoorn heeft ze vooral veel over hygiëne en snijtechnieken geleerd. Op naar nog een paar fijne stagemaanden!